Als mij nou iets écht geholpen heeft in mijn eigen proces. Een proces van enorme depressie, van het leven écht niet meer leuk vinden, jezelf bewust pijnigen, van enorme onrust in mijn lijf en hoofd….

Dan is het wel het mooie eiland Terschelling. Daar kwam ik tot rust, daar kon ik op adem komen, daar kon ik in de natuur, mijn emoties laten gaan, schreeuwen en alles meegeven aan de wind, daar voelde het voor mij zo enorm goed. Daar ging mijn lijf weer meer stromen. Daar ontstond weer meer vertrouwen, zelfliefde en liefde voor het leven. Daar……. gewoon daar was genoeg om dingen los te laten en te transformeren.

Nu snap ik het, nu begrijp ik dat je lijf beweging en expressie nodig is om spanning los te laten. De energie van het eiland en de natuur van Terschelling hielp mij daarbij. Het fietsen langs het Wad en de eindeloze wandelingen door duin, bos en strand hebben er voor gezorgd dat mijn hele lijf de eerste spanning los ging laten. Dat gaf opluchting en ruimte.

Daarna, toen ik allerlei opleidingen ging doen, om mijzelf meer en meer te ontwikkelen op het persoonlijke vlak. Kwamen er mooie (transformerende) technieken bij. Waaronder de Verbonden adem die écht mooie en blijvende transformerende resultaten aan mij gaven. De Beter Adem Methode bracht mij bewustwording, bracht mij meer en meer bij het voelen terug en het belangrijkste…… de rust en de stilte in mijn lijf en hoofd. Daarnaast heb ik vele andere technieken op mijzelf toegepast om het zelf te ervaren, om zelf dat wat ik ervaarde ook over te brengen naar anderen, die opzoek zijn. Een mooi en leerzaam pad. Die ik onwijs graag doorgeef aan jou, aan een ieder die terug wil naar zichzelf, naar rust, ontspanning, zelfvertrouwen en zelfliefde.

Tijdens de retraite, laat ik je ervaren wat ik zelf heb ervaren en wat mij terug heeft gebracht naar mijn éigen kracht, wijsheid, rust en vertrouwen.

Het is zo bijzonder om dit te ervaren en vooral te voelen.

Dompel jezelf onder in de energie van het eiland, waar rust, stilte, ontspanning, inzichten en ZIJN op één staat!

Gaat het bij jou kriebelen, na het lezen van het bovenstaande? Denk jij Wauw…. dit is écht iets voor mij..

Je bent meer dan welkom!