Back to (your) Nature retraite

Ervaar de Stilte die Volheid heeft


13 - 16 december 2024

Hallo mooi lief mens,

In de wereld van vandaag voelen velen van ons zich fysiek, spiritueel en mentaal gebroken door de disbalans die het moderne leven ons oplegt. We verlangen naar rust, stilte en échte verbinding met onszelf, met de natuur en met gelijkgestemden. Het drukke leven vol met moeten, afspraken en sociale media zorgt ervoor dat je steeds verder van je eigen natuur afdwaalt. Dat er geen tijd en ruimte is om stil te staan bij wat jij nou écht belangrijk vind en wat er nou eigenlijk diep in jou speelt. Dat diepe gevoel wat steeds vaker laat voelen dat het er is en dat het snakt naar aandacht, ruimte en liefde. Het magische van deze retraite is het vele aanwezig zijn in stilte in de natuur. In de stilte die volheid heeft, liggen de antwoorden, waar jij naar opzoek bent. Heb jij behoefte aan stilte, diepe verbinding met jezelf en de natuur, aan ruimte, bewustwording, inzichten en transformatie? Heb jij behoefte aan tools die jou helpen om meer energie in je dagelijkse leven te ervaren, om heerlijk te slapen om je lijf meer op te schonen en te voeden met zuurstof om elke keer terug te gaan naar stilte in je hoofd en in je lijf? Dan nodig ik jou uit om verder te lezen en uiteindelijk mee te gaan op deze levensveranderende reis.

meditatie

Tijdens deze dagen trekken we veel de natuur in en zetten we onze beide voeten stevig op Moeder Aarde. We bewegen ons door de energie van, de windrichtingen, de elementen, Grootmoeder Maan, Vader Zon, Moeder Aarde en die van de groep. Dit alles maakt dat we volledig in ons lichaam landen en écht gaan stilstaan bij wat er onder die (dikke) deken verborgen ligt. De natuur, de baarmoeder van de zee, het programma, de drum en de groep helpen mee om jou die diepte te laten voelen en dat los te laten wat op dat moment los gelaten mag worden. 

Tijdens deze retraite, laat ik je ervaren wat ik zelf heb ervaren en wat mij terug heeft gebracht naar mijn éigen wijsheid, vertrouwen en liefde. Mijn waarheid te voelen en te spreken, zonder chroom, angst en twijfel. Het is zo bijzonder om dit te ervaren en vooral te voelen. Wil je mijn verhaal lezen klik dan hier

 

journalen Wad R

Het back to your nature programma, geeft jou weer die verbinding die je voor een deel was kwijt geraakt.

✅ Drumcirkel bij volle maan op het Wad en dan de zon op zien komen
 

✅ Ademoefeningen die jou helpen om stilte in jezelf te ervaren en helpt los te laten

✅ Lange (stilte) (mindful) wandelingen over strand, door duinen en bos

✅ Bewustwordingsoefeningen

✅ Journaling

✅ Verschillende meditatievormen 

✅ Healing cirkel

✅ Coaching 

✅ Dansen bij zonsondergang op het strand

✅ Het eiland ontdekken

Dompel jezelf onder in de magie van de natuur.

volle maan

Het magische van deze retraite is het vele aanwezig zijn in de natuur. Daar hoort ook het verbinden met de volle Maan op het Wad bij. De tocht langs het Wad is al magisch, maar als je in het schijnsel van de maan….., je eerst stappen op het Wad zet, waar het nieuwe leven van de zee ontstaat, met letterlijk niks om je heen. Dan komt er een soort oerkracht naar boven. Een kracht die je systeem laat trillen, die je laat voelen wat de natuur met jou kan doen. Die je laat weten dat er magie bestaat en je een intense liefde laat voelen voor alles wat leeft.

 

zon wad

Het Wad is overdag al betoverend, maar het Wad bij nacht onder het betoverende licht van de volle maan is magisch en onvergetelijk mooi.

Je bent en wordt er letterlijk stil van. Op het Wad ligt een zandplaat met een mooie stenen cirkel waarin wij, samen met de drum(s) plaatsnemen. Mocht je een drum, fluit of ander instrument hebben neem deze dan mee. In de cirkel verbinden we ons met de krachten van de natuur, we dansen, zingen, delen en er is ruimte voor persoonlijke intenties. In de cirkel is iedereen gelijk en voelen we ons gedragen en gevoed door het energetische veld dat we creëren. 

Het moment dat het maanlicht plaatsmaakt voor de zon is een moment wat je bij blijft. Het verschil van energie, de verschillende kleuren, de schitteringen, de vogels die wakker worden en die dit duidelijk laten horen is zo bijzonder en mooi! Een goed moment om jouw innerlijke zon aan te zetten en stil te staan bij jouw intentie voor deze mooie nieuwe dag die op een schitterende manier weer is aangebroken.
 
Een dag die jij mag invullen met jouw energie, lach, humor, inspiratie, creativiteit en liefde. JOUW dag, met jouw intentie!
 
Na de adembenemende opkomst van de zon, verlaten wij het Wad en maken een stilte wandeling op de Bosplaat richting uitzichtpunt Jan Thijssensdune. Vanaf dit duin hebben we een geweldig mooi uitzicht. Verschillende typen landschappen, Wad, stuivende duinen, heide, strand, kwelder en polder. het is een broedplaats voor veel zeevogels. Hier zullen we in onze eigen energie in alle stilte terugtrekken. Hier is tijd en ruimte om de powerful healing, het cadeau van Moederaarde nog verder zijn werk te laten doen.   
drum
Vrij & blij retraite Terschelling

Verblijf

Het huis zoek ik met veel zorg uit en er zijn altijd 1 persoonsbedden en voldoende ruimte voor de oefeningen en om je even terug te trekken.

We verblijven altijd op een plek om te ZIJN, te ont-moeten, te verbinden en te genieten. 

Wel zou het fijn zijn als je wilt meehelpen met het bereiden van de maaltijden en het opruimen van het huis bij vertrek. 

Kortom een heerlijke plek om te ZIJN.

De kosten voor deze bijzondere en leerzame ervaring zijn:  

Bij boeking vóór 1 oktober: € 444,00 p.p. en de dankbaarheidsbox gratis

Bij boeking ná 1 oktober: € 497,00 p.p.

 
Inclusief:
Programma
Werkboek
3x Ontbijt
3x Lunchpakket
3x Gezonde maaltijd
Fruit
Lekkere versnaperingen
Overnachtingen op een gedeelde kamer
met beddengoed en handdoeken
 
Exclusief:
Vervoer van en naar Harlingen
Bootticket
Fietshuur
Eventuele persoonlijke uitgaven
Annulerings / reis-verzekering
lunch bos
wad cirkel
groep strand
blote voeten
groep

Gaat het bij jou kriebelen, na het lezen van het bovenstaande? Denk jij Wauw…. dat is écht iets voor mij..

Trek dan je stoute schoenen aan en ga mee op pad om samen de enorme kracht van de elementen te ervaren.

 

 

Heb je nog vragen of wil je graag boeken neem dan contact met mij op. 

E-mail: info@mariekevanlenthe.nl
Tel.nr.: 06 27210452 

Wie weet zie ik jou op Terschelling.

Warme groet, Marieke