Coachingspraktijk

Marieke van Lenthe

Coaching op Terschelling

of
een andere heerlijke plek in Nederland

Vrij zijn in je hoofd, blij zijn met wie je bent.

Geniet en Voluit leven retraite Terschelling

Gooi de trossen los!

Vaar het water over naar Terschelling. Een paar dagen los zijn van je dagelijkse leven.
De tijd nemen om écht Vrij te zijn en stil te staan bij wat jou Blij maakt.

Hoe Gaaf is dat!

Heb jij behoefte aan:

 • Een luisterend oor
 • Liefdevolle aandacht 
 • Je verhaal kunnen doen zoals jij dat wilt, zonder rekening te houden met….
 • Even helemaal niks alleen zijn met de natuur en jouw emotie(s)
 • Iemand die je inzicht(en) geeft hoe om te gaan met…. 
 • Een volledige andere omgeving

Dan gaan we samen deze dagen vullen met:

 • Wandelen/fietsen op het stand en in de duinen
 • Goede gesprekken
 • Genieten van de natuur
 • Creativiteit
 • Handvatten om rust te creëren in je dagelijks leven
 • Zonsopkomst aan het Wad
 • Inzichten en bewustwording
 • Gezelligheid
 • Relaxen  
 • Samen koken
vrij & blij retraite
coaching Terschelling
Vrij & blij coaching Terschelling
Met lenthe op pad terschelling

“Fiets en wandel de vrijheid te gemoed, Neem het stuur in eigen hand en kies de afslag die bij jou past. Sta even stil om het intense gevoel van vrijheid te ervaren en liefdevol naar jezelf te kijken. Neem de pen ter hand en schrijf alles waar je blij van wordt op. Laat je heerlijk meevoeren door de zilte lucht en vul je lijf met blijdschap, liefde en geluk”.

Vrij & Blij retraite Terschelling

Als je het kunt dromen, kun je het ook doen!

Walt Disney

Met Lenthe op pad

Herken je het gevoel dat er diep van binnen iets borrelt?

Het gevoel dat er meer uit het leven te halen valt, meer blijdschap, meer voldoening, meer rust, energie en dankbaarheidsmomenten, maar je hebt geen idee hoe? 

Heb je daar een duwtje in de rug voor nodig? Iemand die je motiveert en inspireert? Een coach die uit eigen ervaring spreekt? Iemand die jou helpt om weer meer lol, plezier en uitdaging in het leven te ervaren. Dan sta ik te popelen om samen deze uitdagingen aan te gaan 

 

Mijn verhaal in het kort…

5  jaar geleden, was ik niet meer gelukkig in mijn toenmalige baan. Dit had natuurlijk weerslag op mijn privé leven. Had nergens zin in was negatief, gefrustreerd en terneergeslagen. Er kwam een reorganisatie en ik gaf aan dat ik graag als boventallig bevonden wilde worden. Dit voelde voor mij als een bevrijding.

Na een lange zoektocht ben ik gestart met de opleiding tot holistisch leefstijlcoach. Dit veranderde mijn leven zo in positieve zin dat ik eindelijk besloot een retraite te gaan doen. Altijd had ik dat al willen doen. Maar mijn overtuigingen hielden mij tegen, “dat kan toch niet…….ik heb 2 kinderen, kan toch niet zomaar voor mijzelf kiezen”. Maar nu voelde ik, dat ik het gewoon moest doen. Verder niet meer over nadenken maar DOEN! Deze dagen hebben mij  zoveel gebracht, dat ik besloot mijzelf dit vaker cadeau te doen.

Nu zoveel tijd later, vallen alle puzzelstukjes op zijn plek. Dit wil ik andere mensen ook laten ervaren! Mijn liefde voor Terschelling sluit hier super mooi bij aan. Een eiland met rustgevende energie, mooie brede stranden, heerlijke bossen en gezellige dorpjes om even te genieten van een terrasje.

Durf jij de stap te nemen en voor jezelf te kiezen?

 
Vrij en blij coaching terschelling

Vrij en als een kind zo Blij

coaching op Terschelling

De fiets en wandelschoenen zijn tijdens deze dagen het hulpmiddel om koers te zetten naar daar waar je wilt zijn. Wanneer jij verandert, verandert je leven.

coaching op Terschelling

Voor jou,

Tijdens deze coaching op locatie is er elke dag ruimschoots tijd voor je ingericht. Een compleet en afgestemd programma gericht op jou, om jou inzichten en bewustwording te brengen in jouw hulpvraag en meer. Hiervoor zet ik mijn volledige expertise in zodat we samen naar een mooi resultaat mogen werken. 

Alles met als doel: laat los wat jou niet meer dient en zet koers in de richting die jij je leven wilt geven en omarm je liefdevolle zelf. 

En ben je vrij; dan is er ruimte om even op adem te komen, te relaxen met een boek of heerlijk buiten in de zon. Het eilandleven te ontdekken of heerlijk alleen op de uitgestrekte stranden die Terschelling rijk is. 

Het is allemaal aan jou.

Kosten

Omdat ik het heel belangrijk vind dat er een klik tussen ons is en dat jij vertrouwen in mij hebt maken we eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek, deze is gratis. Dit gesprek kan ook via skype of facetime. Tijdens dit gesprek gaan we ons verdiepen in jouw hulpvraag. Als wij daarna besluiten om samen het traject aan te gaan, maak ik een op maat gemaakte offerte, met de afspraken die wij samen hebben gemaakt. Daarna is het aan jou of je met mij op pad gaat.

Vergoeding coaching door werkgever

Veel werkgevers zien het belang van vitale, bewuste en gelukkige medewerkers in en zijn vaak bereid om te investeren in hun medewerkers zodat de medewerker zelf fijner in zijn vel zit en dit ook de collegialiteit bevordert. Vandaar dat er bij veel bedrijven budget is gereserveerd voor scholingskosten, waar coaching dikwijls ook onder valt. Het kan dus de moeite waard zijn om het bij jouw werkgever na te vragen of er ook voor jou vergoeding mogelijk is.  

Vervoer

Er zijn meerdere mogelijkheden om naar Terschelling af te reizen. Hierbij kan ik je helpen en adviseren, zodat je in alle rust aan de reis kunt beginnen. In het kennismakingsgesprek gaan wij kijken wat het meest optimale is voor jou en het traject. Wil je compleet ontzorgt worden dan is dat in overleg natuurlijk ook mogelijk.

Gaat het bij jou kriebelen, na het lezen van het bovenstaande? Denk jij Wauw…. dat is écht iets voor mij..

Gooi dan de trossen los en vaar het water over, geniet, ervaar, en laat je inspireren.

Heb je nog vragen of wil je graag boeken neem dan contact met mij. 

E-mail: info@mariekevanlenthe.nl
Tel.nr.: 06 27210452

Wie weet zie ik jou op het mooie waddeneiland Terschelling ware magic happens.

Liefs Marieke

Sluit Menu