Verbindingsweekend op Terschelling

Mooie dagen vol liefde, positiviteit en gezelligheid

op basis van de gevonomie

 Data 2022:

25 – 28 februari, VOL 

11 – 14 maart, VOL

18 – 21 maart  VOL

1 – 4 juli

8 – 11 juli

Natuurlijk is het mogelijk om eventueel later aan te sluiten of eerder te vertrekken. Dat is helemaal aan jou.

 

Mooi lief mens,

Wij zijn met zo’n allen in een “bijzondere” situatie terecht gekomen hier op aarde. Een situatie die verlangt naar meer licht, liefde, vertrouwen en positiviteit. Naar meer liefdevolle verbindingen vanuit ons hart.

Al vele jaren mag ik aan mooie groepen mensen retraites geven op Terschelling. Fantastisch om te doen, met de vele mooie elementen: het eiland, de natuur, de groep, het programma en het samen verbinden in een gezellig huis. Dit geeft mij enorm veel blijdschap, energie, vrijheid en liefde.

Nu is het volgende bij mij geboren,

Ik organiseer, voor een ieder die zich hier toe aangetrokken voelt, een weekend in een knus en gezellig huis, op het mooie eiland Terschelling. Hier creëren we, met elkaar, een warme plek waar iedereen welkom is. Waar we vanuit ons hart verbinden, elkaar inspireren en mooie gesprekken voeren. Ook is dit een plek om tot rust te komen, te onthaasten, te delen en te ontvangen. Een weekend van warmte, gezelligheid en vanuit de gevonomie.

Het is jou en iedereen zo gegund om te genieten, te vertrouwen, lief te hebben en volop in het leven te staan!

Lees onderstaande rustig door en wie weet mag ik jou binnenkort ontvangen om gezamenlijk ons vollledige systeem te voeden met vitamine- Z(ee), – I(nspiratie) – L(iefde), – V(ertrouwen), – P(ositiviteit) – V(rijheid)

hands-g34c464972_1920

*WAT WE DOEN*

We ontmoeten elkaar om 13:30 uur, in de haven van West – Terschelling. We pakken de fiets en met onze wind in de haren  fietsen we via een toeristische route naar ons gezellige onderkomen. Om er een paar dagen helemaal uit te zijn, te lachen, uit te waaien, de stilte te ervaren, te connecten, te bewegen en plezier te maken. Gewoon even uit de huidige situatie te stappen en zonder zorgen, samen te Zijn. Weer voelen dat je leeft en er mag zijn gewoon zoals je bent.

’s Morgens en ’s avonds is er de mogelijkheid om deel te nemen aan: 

 • Wandeling
 • Ademoefening
 • Verbindingscirkel
 • Zonsopkomst aan het Wad in stilte
 • Meditatie
 • Dark Sky
 • Aarden op het Wad
 • Dansen op het strand

Voel je vrij om aan te sluiten

Het leven op een eiland én het leven vanuit vrijheid en vertrouwen vragen om mee te bewegen met dat wat er is. Eb en vloed, weergetijden, wind of geen wind…. alles speelt mee tijdens een verblijf op Terschelling. Er is een mooi programma, maar omwille van het meebewegen met dat wat zich aandient, ligt dit niet vast. Wij gaan hierin zoveel mogelijk afstemming zoeken met elkaar. 

Aan alles komt een eind, ook aan deze hartverwarmende dagen. We pakken onze spullen in, we maken het huis samen weer netjes en vertrekken om 10 uur uit ons onderkomen. 

springen

*VOOR WIE*

Iedereen is welkom, bekende, onbekende, jong/oud.

Alleen of samen

foto omhelzing
eten

*ONS VERBLIJF*

Wanneer duidelijk is hoeveel mensen er meegaan, zoek ik met veel zorg een huis voor ons uit. Er zijn altijd 1 persoonsbedden en voldoende ruimte voor ons allen. Het gekozen huis wordt definitief als de betalingen binnen zijn.

 

Wij verblijven altijd op een plek om te ZIJN, te ont-moeten, te verbinden en te genieten. 

 

We doen het samen, dus zou het fijn zijn als je wilt meehelpen met de boodschappen, het bereiden van de maaltijden en het opruimen van het huis bij vertrek. 

 

huis

*BETALING*

Voorcalculatie:

Huis, incl. bed- en badlinnen, toeristenbel.

€190,00

Kosten boodschappen*

 € 40,00

Totaal p.p.p.w.

€230,00

De huur van de verblijven worden na maart, duurder

De betaling is vooraf, zodat ik hiermee ons verblijf en de boodschappen kan betalen.

Nacalculatie:

Na het weekend, maak ik de kosten voor een ieder inzichtelijk, mocht er geld tekort of over zijn dan wordt dit met een ieder verrekend.


Inclusief:

 • Het programma ’s morgens en ‘s avonds
 • 3x Ontbijt
 • 3x Lunchpakket
 • 3x Gezonde maaltijd, die wij gezamenlijk bereiden 
 • Fruit
 • Overnachtingen in een gedeelde kamer met 1 persoonsbed
 • handdoeken en beddengoed
 • versnaperingen tussendoor

Exclusief:

 • Vervoer van en naar Harlingen
 • Bootticket
 • Fietshuur (20% korting) *
 • Eventuele persoonlijke uitgaven
 • Annulerings / reis-verzekering 
 • Alcoholische dranken

 

*Dit is incl. bagagevervoer. De bagage wordt zowel gebracht als gehaald. Zodat je bij vertrek de bagage weer in de haven kunt ophalen en de boot kunt nemen naar de vaste wal.

 
 
foto vliegen

*GEVONOMIE*

 

Wat geef ik uit liefde aan jou:

 • Het begeleiden van ons samen zijn
 • Het organiseren en regelen van ons weekend
 • ochtend- en avondprogramma
 

Wat ontvang ik van jou:

 • Gezelligheid, positiviteit, er zijn, reis naar Terschelling, maaltijden, fietshuur en verblijfskosten in het huis
 

*GROEPSGROOTTE*

Maximaal 10 & minimaal 6 personen

 
groep

Zo een aantal reviews. Als je op mijn fb-pagina kijkt, marieke van lenthe, kun je meer vinden over deze bijzondere  weekenden

 

Wat was het fantastisch om mee te gaan naar het verbindings weekend van Marieke van lenthe. Een heerlijke balans tussen go with the flow op het prachtige eiland Terschelling en verdiepings oefeningen die Marieke aanbood. Hierdoor was de sfeer in de groep geweldig en bood ze ons allemaal kansen om op een hele bijzondere manier te verbinden met onszelf, met elkaar en met de natuur en al haar elementen. 

ik heb genoten van de zonsopkomst boven het wad en het dansen bij zonsondergangop het strand aan de Noordzee.. lekker het hoofd leeg maken op de plaatselijke dansvloer, maar ook te ervaren met behulp van een oefening hoe het is om de controle los te laten en je te laten leiden door iemand anders…of wat een mooie ademoefening je kan brengen,al met al  teveel aspecten om op te noemen eigenlijk, maar zeer zeker de moeite waard!

Dank je wel Marieke voor je geweldig mooie weekend in het kader van de gevononmie. En natuurlijk alle mooie lieve dames waarmee we samen dit weekend tot een onvergetelijke ervaring hebben gemaakt. 

Frieda

Dit maakt het leven mooi!

Samen met onbekenden een weekend Verbinden op het mooie Terschelling. Een combi van mooie gesprekken, bewustwording, stilte, plezier,  natuurbeleving en de kroeg in.  Meer en meer je eigen uniekheid ontdekken en voelen wat je zelf te geven hebt aan de wereld.

Marieke, wat een bijzondere gift van jou aan de wereld! Mooi mens dat je bent… een aanrader voor ieder om een weekend mee te gaan. 

 

Veel liefs,

Bertine

 

Wat een mooie ervaring op het zonovergoten Terschelling. Niet alleen heb ik mooie leuke mensen ontmoet ook heb ik mezelf ontmoet. Van de stilte en schoonheid van het wad naar de gezelligheid in de kroeg bij Hessel. Marieke dank je wel dat je ons dit hebt gegeven. Meer rust, de ander in zijn waarde laten, geen oordeel hebben, geloven in jezelf, genieten en doen waar je blij van wordt. Voor mij was het een ervaring om niet meer te vergeten.

Petra

Marieke…ik denk nog steeds terug aan dit bijzondere weekend en word weer blij…ik geloof ook in een nieuwe toekomst waar we samen zijn zonder oordeel en met elkaar verbinden. Dank je wel dat je dit hebt gedaan en dank je wel aan iedereen die mee is geweest.

 

Petra

knuffel
groep strand
kaarsen

Wat een fantastisch weekend! Genoten

 van het eiland, van jou en van allen die mee waren. Mooi dat jij dit op deze manier in de wereld zet 🙏🏽💚 #dankbaar

Evelyn

Ik voelde gelijk een JAAAAA toen ik het verbindingsweekend tegen kwam op basis van de gevenomie.
 
Ik vond het ook spannend, want wat ga ik tegen komen in-, en met mij zelf?
Wetende dat het tijd is om mezelf steeds meer te mogen laten zien ben ik gesprongen.
Met de aloude kriebel in mijn buik, maar ook met nieuwsgierigheid, onderzoekend en lerende.
Ik nam de intentie mee om in verbinding met mezelf te blijven, en ook het contact met mijn medereizigers te behouden.
Ja, er was irritatie, boosheid, verdriet, pijn en angstige gevoelens, en ik heette het van harte welkom, het mocht er zijn.
Het moment dat ik in het bos stond met tranen over mijn wangen zal ik nooit vergeten, wat een enorme waardevolle oefening die me heeft laten voelen dat ik er mag zijn, precies zoals ik ben.
 
Oude conditioneringen schoten door mijn lijf, gevoel om buiten de groep te vallen, er niet bij te horen en afgewezen te worden.
Ik heb het diep gevoeld, mogen uiten, en gelijk daarna wetende dat dit niet meer past, dat dit gevoel niet NU is, WOW!!
Ik raak er nog ontroerd door.
Ook was er een enorme verbinding, wat was iedereen open, werd er prachtig geuit en gevoeld.
 
Als ik aan bepaalde momenten terug denk krijg ik nog kippenvel.
Gefietst en gewandeld op het prachtige Terschelling, dansend op blote voeten aan het strand tijdens de ondergaande zon en natuurlijk mocht Hessel niet ontbreken 😉
 
Lieve Marieke, je maakt door dit soort weekenden de wereld een beetje mooier, lichter en meer in verbinding staand met onszelf en medemens.
Alle liefs,
T = Transformatie & Tranen
E = Energie
R = Rust
S = Strand
C = Chocolade paaseitjes
H = Humor
E = Eten
L = Liefdevol
L = Lachen
I = Intuitie
N = Natuur
G = Geluk
 
Dit alles lieve Marieke heb je mij meegegeven.
Wat was het een prachtig mooi weekend met prachtig mooi weer en prachtig mooie mensen.
Iedereen mocht er zijn!
 
Dank je wel voor dit onvergetelijke weekend.
 
Liefs,
Maartje
BE THE CHANGE
 
Waarom een verbindingsweekend op basis van de gevonomie?
Deze vraag wordt mij regelmatig gesteld.
 
Nu ik deze weekenden een paar keer heb gegeven wordt het mij meer en meer duidelijk. Eigenlijk heb ik het altijd al gevoeld. Waarom doen wij zo moeilijk, alle regels, alle oordelen, alle verwijten, alle angsten, alle frustraties en doen we elkaar en onszelf zoveel pijn. Waarom niet delen, uitspreken, je kwetsbaarheid laten zien, oordeelloos luisteren, voelen wat er is en er ZIJN, voor jezelf en voor elkaar. Ja, dat is soms zeker een uitdaging, maar een hele mooie als je weet dat het in dit verbindingsweekend kan, mag en er volop ruimte voor is.
Je wordt uitgedaagd in een verbindingsweekend, door de mensen die aanwezig zijn. Een geweldige mooie kans om te kijken en te voelen wat er gebeurt. Een uitdaging om te kijken en te voelen wat jij hier mee mag of dat je er juist niets mee hoeft. Of voelt het goed om in gesprek te gaan met de ander om te delen wat er met jou gebeurt of loop je weg en laat je het zijn. Alles is goed en mag er zijn, het is jouw keuze.
 
Maar het zou mooi zijn, wanneer je in zo’n situatie komt, om jezelf de volgende vraag te stellen: “Hoe wil jij graag dat de wereld eruit gaat zien?” of “Hoe wil jij graag dat de mensen met jou omgaan?” Neem dan de tijd om te voelen wat voor jou klopt en wie weet neem jij een stap waar je vooral trots op kunt en mag zijn.
 
Graag wil ik een voorbeeld zijn met deze verbindingsweekenden. Om een ieder te laten weten en te laten voelen dat je niet alleen bent, dat we het samen kunnen doen. In liefde, licht en positiviteit. Dat er niet altijd een verdienmodel achter hoeft te zitten om iets neer te zetten, dat de rijkdom zit in het verbinden met elkaar en niet in het geld.
 
Ik hoop dat ik in de toekomst nog heel vaak een prachtig voorbeeld mag zijn voor vele mensen. Waardoor dat beeld zich kan nestelen in het denken van een ieder die mij ziet, hoort en voelt.
Zodat het mag verspreiden naar een ieder die er open voor staat en dat we zo samen kunnen werken aan een mooie rijke en liefdevolle wereld die jij graag wilt zien.
 
Be the change
Marieke

De reis:

Voor vertrek krijg je handige tips over de reis ernaar toe en andere bruikbare tips. Daarnaast kunnen we evt. een tijdelijke groepsapp aanmaken zodat evt. carpoolen of andere afspraken mogelijk gemaakt kunnen worden. 

Reis je graag met de trein. Het station, Harlingen-Haven, is op 5 min. wandelen van de bootterminal. Vanaf het station kun je de haven reeds zien liggen.

Voor de boot gelden, op dit moment, dezelfde regels als voor het openbaar vervoer. 

Meer info over het eiland en het reizen kijk dan even op: https://mariekevanlenthe.nl/terschelling/

Met lenthe op pad terschelling

Krijg jij een warm gevoel, na het lezen van het bovenstaande? Denk jij Wauw…. dat is écht iets voor mij..

Gooi dan de trossen los en vaar het water over, geniet, verbindt, beweeg, ervaar, en laat je inspireren.

Heb je nog vragen of wil je graag mee, neem dan contact met mij. !!Mocht je op deze datum niet kunnen maar wel heel graag deze reis een keer willen ervaren, laat dit dan aub. aan mij weten dan kan ik kijken voor een evt. andere keer!!

E-mail: info@mariekevanlenthe.nl
Tel.nr.: 06 27210452

Zie ernaar uit om jou op het mooie Waddeneiland Terschelling te ontmoeten.

 

Liefs Marieke