Kennismaking
coaching - adem - retraite

Gratis

Coachtraject

Omdat ik het heel belangrijk vind dat er een klik tussen ons is en dat jij vertrouwen in mij hebt maken we eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek, deze is geheel gratis. Als wij daarna samen besluiten om verder te gaan maken wij een afspraak voor het 1e coaching gesprek. Daarvóór vraag ik je om alvast een vragenlijst in te vullen. De informatie hieruit neem ik mee tijdens de gesprekken. 

De duur is afhankelijk van jou en je hulpvraag, soms kan één sessie al zoveel helderheid brengen dat dit voor jou voldoende is.      

retraite weekend

Mocht je het fijn vinden om eerst kennis met mij te maken alvorens mee te gaan met een van mijn weekenden dan is een gratis kennismakingsgesprek mogelijk. Ik vind het heel belangrijk dat jij een geweldig weekend zult ervaren en dan kan het fijn zijn om eerst even een gesprek te voeren. Dit om even te ervaren wie ik ben en of het goed voelt.  Als wij daarna samen besluiten om verder te gaan maken wij verder afspraken over het weekend.      

Gratis kennismaking met de Beter Adem Methode.
 
Nieuwsgierig naar wat een gezond adempatroon voor jou kan betekenen?
Wat voor transformatie je door ‘slechts’ je adem kan realiseren? Niet alleen het versterken van je immuunsysteem is mogelijk, maar ook het verminderen van angst, stress en paniekklachten, het verbeteren van jouw concentratie en slaappatroon, het vergroten van jouw zelfvertrouwen, bewustwording van jouw lijf, stilte en ontspanning ervaren en nog veel meer!

Wil je gratis kennismaken met de Beter Adem Methode? Schrijf je in en laat je verrassen. En mocht je er meer over willen weten of vragen hebben, stuur gerust een bericht!
Vrijdagochtend 20 mei van 9.30 uur – 11 uur is er een gratis kennismaking met de methode in mijn praktijk in Schuinesloot.

Er is eerst een kleine uitleg over de adem en de methode, maar we gaan al vrij snel aan de slag met de ademmethode. De beste indruk wat adem met je kan doen is door het zelf te doen en te ervaren!

Graag even aanmelden, dit kan via f_o_marieke@hotmail.com of 06 27 210 452 of stuur mij een pb-tje.
Mijn praktijk bevindt zich in Schuinesloot, dit ligt dichtbij Slagharen.
 
Meer informatie over de ademmethode kun je vinden op mijn website:
https://mariekevanlenthe.nl/ademcoach/
 
Mag ik jou ontmoeten?
Liefs,
Marieke
holistisch leefstijlcoach marieke van lenthe

Wil je graag nog iets weten of ben je geïnteresseerd in een gratis kennismakingsgesprek neem dan even contact op via

06 – 27 210 452 of stuur een bericht via onderstaand contactformulier