Met Lenthe op Pad

Wandelen en/of fietsen, solo of in een groep op Terschelling

 Data:

 

 4 – 6 september 2020 (nog 3 plekken vrij)

9 – 11 april 2021

Hallo mooi mens,

Ga jij met mij mee op pad, drie dagen alle tijd en ruimte om te fietsen en/of te wandelen solo of in een groep.

Drie dagen om te ont-moeten, tot rust te komen, je hoofd leeg te maken, te bewegen, stilte te ervaren, maar vooral om te genieten.

's Avonds een prachtig en afwisselend programma en daarnaast dagelijks een overheerlijk en gezonde maaltijd.

Wandelen over de brede stranden die Terschelling rijk is. Fietsen over de vele fietspaden, door duin, polder en dorpjes. De mooiste plekjes van het eiland ontdekken en genieten van de zonsopkomst aan het Wad.

Goede gesprekken voeren.
Samen lachen, genieten en mooie momenten beleven die herinneringen zijn voor het leven. Wauw, wat is het leven goed en heerlijk als je zo alle tijd hebt om te genieten!

Gooi jij de trossen los en ga jij mee op pad?

Krijg jij een enthousiast gevoel als je bovenstaande leest? 

Heb jij de gedachte Wauw!!, dit is écht iets voor mij….. 

lekker rond te zwerven zonder doel of een echte bestemming. Zonder zorgen, niks moet, alle tijd om stil te staan bij dat wat er is. Uit te rusten, wanneer jij dat wilt. De tijd nemen om te turen naar een zwevende zeemeeuw, op zoek naar wat lekkers of een duin beklimmen en het vergezicht bewonderen. Je mee laten voeren door de wind op de ongelooflijke brede stranden van Terschelling. Even tot stilstand komen met een kop koffie in een gezellige strandtent. En dan uiteindelijk de dag afsluiten met een heerlijke maaltijd en een gezellig avondprogramma met gelijkgestemden.

 

Dan is wellicht de “Met Lenthe op Pad” iets voor jou.

Lees hieronder alle informatie over het unieke weekend “Met Lenthe op Pad” op Terschelling.

 

Na het beluisteren van de persconferentie was ik superblij, want “Met Lenthe op Pad” op Terschelling gaat door!

Van 4 september – 6 september kun je er even helemaal uit en met me mee om het schitterende eiland Terschelling te ontdekken. Daarnaast ontdek je niet alleen Terschelling maar ook een stukje van jezelf.  Er is op deze natuurrijke locatie meer dan genoeg ruimte om ook in deze ‘bijzondere’ tijd met voldoende afstand toch het ongedwongen en inspirerende “Met Lenthe op Pad” te ervaren. 

Wij verblijven normaal in een gezellig huis. Maar nu is het een ‘bijzondere’ tijd, daarom heb ik besloten om in het weekend van 4 – 6 september te verblijven in de Folkshegeskoalle, waar we drie dagen volledig worden ontzorgd. 

Dit is een prachtige locatie midden in het bos. Hier zijn zowel gedeelde kamers als één eenpersoonskamers. We hebben een leuke zaal tot onze beschikking om gezellig onze ervaringen te delen en ons avondprogramma te houden. 

De prijs is op basis van volpension. Er wordt echt onwijs lekkerrrr gekookt en we mogen koffie en thee onbeperkt nuttigen. Alcoholische dranken zijn voor eigen rekening. 

Boek jij voor 1 februari, dan krijg jij:

Een Dankbaarheidsbox gratis twv. € 19,95  

 

 Prijzen Folkshegeskoalle:

   € 313,00 p.p. op basis van een  eenpersoonskamer 

****** 

     € 283,00 p.p. op basis van een gedeelde kamer

******

Prijzen Boerderij:

€ 267,00 p.p. op basis van een gedeelde kamer

 

 

wandelcoaching marieke van lenthe
met Lenthe op pad Terschelling

Aansluiten

Ook is het mogelijk om dagelijks aan te sluiten bij de groep. Je boekt je eigen accommodatie en sluit, op een afgesproken tijdstip aan. Daarnaast ben je meer dan welkom bij de inspirerende workshops en het gezellige  avondprogramma. 

Maaltijden en verdere uitgaven zijn voor eigen rekening. Wel kun je aansluiten bij de groepsmaaltijden.  

Kosten: € 67,00 p.p.p.d. 

Solo

Wil je graag, alleen wandelen, je hoofd leeg maken en tot rust komen? Lijkt het je daarnaast fijn om in jouw eigen tempo te lopen/fietsen en stilte te ervaren, zodat je maximaal kunt genieten van de zilte lucht de brede stranden en de unieke natuur die Terschelling rijk is?

Wellicht wil je op jouw moment een heerlijke stop inlassen om heerlijk weg te dromen ergens in de duinen of een kopje koffie te drinken. Tijd te nemen voor bijzondere ontmoetingen, vergezichten en verrassingen!

Of misschien even heerlijk met je blote voeten langs het strand te wandelen, of ergens in de natuur een boek te lezen, om zo weer je pad te vervolgen wanneer jij er aan toe bent.

Groep

Wil je graag, je hoofd leeg maken en tot rust komen? Lijkt het je daarnaast fijn om met gelijkgestemde te lopen/fietsen en samen de stilte te ervaren, zodat je maximaal kunt genieten van de zilte lucht de brede stranden en de overweldigende natuur die Terschelling rijk is?

 • Wil je ervaren hoe de natuur jou kan voeden?
 • Wil je ervaren wat wandelen naar inzichten jou kan brengen?

Vind je het gezellig en inspirerend  om samen met de groep te picknicken in de natuur en de tijd te nemen om soms zomaar een uur stil te zitten en je zintuigen te gebruiken om al het moois te ervaren.

Of vind je het prettig om even de ogen te sluiten en even weg te doezelen om zo weer vol energie samen het pad te volgen.

Met Lenthe op pad

Er is alle ruimte om je eigen pad te gaan tijdens het weekend, om zo geïnspireerd en vol energie thuis te komen.

wandelmeditatie marieke van lenthe

Programma solo:

 • Overdag wandel/fiets je solo en in eigen tempo. Na de meditatie en/of ontbijt vertrek je  op je eigen gekozen tijdstip vanuit de accommodatie
 • Met een dagrugzak en een heerlijk lunchpakket voor onderweg
 • Je mag je eigen route bepalen en zwerven over het eiland
 • Uiteraard zijn er ook uitgezette wandelroutes beschikbaar. Je bepaalt zelf het aantal km.
 • Je wandelt/fietst vrij en deelt jouw wandeling/fietstocht in zoals jij dat zelf prettig vindt
 • Er is alle ruimte voor eigen inzichten en verrassingen onderweg.

Programma groep:

 • Overdag ga je met mij opstap. We wandelen en fietsen samen in de groep. Na de meditatie en/of ontbijt vertrekken we op een afgesproken tijdstip
 • Met een dagrugzak en nemen een heerlijke lunchpakket mee voor onderweg. 
 • We wandelen/fietsen afwisselend in stilte
 • We zwerven samen over het eiland en doen de mooiste plekken aan
 • We passen ons aan elkaar aan en pakken onze rustmomenten in de natuur of in een leuk strandtentje
 • Er is alle ruimte voor eigen inzichten en verrassingen onderweg

Later in de middag ontmoet je de solo- en groeps-wandelaars / fietsers weer in de accommodatie, en is er gelegenheid om gezellig, na te praten en ervaringen te delen.

Gezamenlijk zorgen we voor de heerlijke maaltijden en de verdere hand- en spandiensten om zo een warme en knusse  sfeer te creëren in het gezellige huis op een mooie plek ergens op het eiland. (In september zitten we bij de folkshegeskoalle en hier wordt ronduit achterrrrrlijk lekker voor ons gekookt.)

Tijdens de avonden begeleid ik het programma en ons samenzijn.

Een echte eilander, die jaren bij Staatsbosbeheer heeft gewerkt verrast ons ’s avonds ergens op het strand of gewoon heerlijk tijdens een kop warme thee/koffie op de bank met zijn boeiende eilandverhalen. 

Kun jij een instrument bespelen en vind je het leuk om dit ten gehore te brengen. Voel je dan welkom om zelf een gitaar of een ander instrument mee te nemen. Dan maken we er een geweldige avond van.

met lenthe op pad terschelling
duinen

extra’s

Daarnaast heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan:

 • Stilte meditatie (ook als je geen ervaring hebt)
 • Zonsopkomst aan het Wad in stilte
 • Workshop: wat doet Adem 
 • Wandelworkshop (wandelen met inzichten)
Met Lenthe op pad Terschelling
Met lenthe op pad terschelling
met Lenthe op pad Terschelling

Mijn thuis….

Wandelen 🥾en fietsen op Terschelling.❣️😀
De ongerepte natuur. De ongelofelijke brede stranden. Het oorverdovende lawaai van de vogels bij zonsopkomst aan het Wad. Maar ook de stilte die je daar nog kunt vinden, gewoon een hele poos niemand tegenkomen. De gezellige kleine dorpjes. Je overal veilig voelen. En dan alles zo intens beleven dat emoties je overspoelen. Dan ben ik op mijn plek.

 

In deze dagen gaan we ook ervaren, hoe je de natuur zijn werk kan laten doen. Zodat jij de natuur kunt inzetten om terug te komen bij jouw gevoel, energie, dankbaarheid en liefde.
Terschelling is voor mij de plek waar de natuur en energie zo mooi binnenkomt, zo voedend, soms overweldigend. Het heeft mij geholpen om beter te voelen, te ervaren en te ontdekken.
In deze dagen gaan we ontdekken, maar ook de natuur inzetten om het echt te voelen, om zo ook jouw systeem te voeden, met dat wat nodig is.

Trek jij de stoute schoenen aan?

Met Lenthe op pad Terschelling

Inclusief:

 • Het programma
 • Workshops meditatie/adem/wandelen met inzichten
 • 2x Ontbijt
 • 2x Lunchpakket
 • 2x Gezonde 3 gangen maaltijd 
 • Fruit
 • Overnachtingen,

   

Exclusief:

 • Vervoer van en naar Harlingen
 • Bootticket
 • Fietshuur *
 • Eventuele persoonlijke uitgaven
 • alcoholische dranken
 • Annulerings / reis-verzekering 

*Dit is incl. bagagevervoer. De bagage wordt zowel gebracht als gehaald. Zodat u bij vertrek de bagage weer in de haven kunt ophalen en de boot kunt nemen naar de vaste wal.

 • Groepsgrootte:

  Maximaal 8 personen & minimaal 4 personen

 • Data: 4 – 6 september 
 • Jouw investering: € 313,-  p.p. 

 • Boek je voor 2 personen een kamer dan is de prijs:  € 263,- p.p. 
 • Data: 9 – 11 april 2021
 • Jouw investering: € 267,- p.p. op basis van een gedeelde kamer met 1 persoonsbed
 • Prijzen voor bedrijven: op aanvraag
 De mogelijkheid is er om een extra dag bij te boeken. Dit is incl. ontbijt en luch maar excl. avondmaaltijd op de 3e avond.    Kosten in overleg.   

De reis:

Voor vertrek krijg je handige tips over de reis ernaar toe en andere bruikbare tips. Daarnaast kunnen we evt. een tijdelijke  groepsapp aanmaken zodat evt. carpoolen of andere afspraken mogelijk gemaakt kunnen worden. 

Reis je graag met de trein. Het station, Harlingen-Haven, is op 5 min. wandelen van de bootterminal. Vanaf het station kun je de haven reeds zien.

Meer info over het eiland en het reizen kijk dan even op: https://mariekevanlenthe.nl/terschelling/

 

 

Met lenthe op pad terschelling

Gaat het bij jou kriebelen, na het lezen van het bovenstaande? Denk jij Wauw…. dat is écht iets voor mij..

Gooi dan de trossen los en vaar het water over, geniet, beweeg, ervaar, en laat je inspireren.

Heb je nog vragen of wil je graag boeken neem dan contact met mij. 

E-mail: info@mariekevanlenthe.nl
Tel.nr.: 06 27210452

Wie weet zie ik jou op het mooie waddeneiland Terschelling.

Liefs Marieke

Sluit Menu