Stilstaan & Vooruitkijken
met Lenthe
op Terschelling

VOOR VROUWEN
om hun krachten te bundelen, elkaar te empoweren, te bekrachtigen en vooral om van elkaar te leren?  

 Data: 

 11 – 13 februari 2022 

Een retraite met een unieke prijs! 

Wil je graag met een eigen groep vrouwen, op een eigen gekozen locatie, op retraite, vraag dan naar de mogelijkheden

Dag lief mens,
Voor velen van ons was 2021 een pittig jaar. Een jaar waarin je misschien meer stress, teleurstellingen en pijn hebt moeten ervaren dan voorgaande jaren. Een jaar waarin je wellicht je baan bent kwijtgeraakt of een geliefde. Een jaar waarin velen van ons zich opgesloten hebben gevoeld, thuis of in de werkruimte.

Een nieuw jaar, een nieuwe bladzijde, een nieuw begin. Hoe mooi zal het zijn als je dit nieuwejaar mag beginnen met jezelf een mooi cadeau te geven? En wat is er tijdens de winter mooier, dan even naar binnen te gaan? Om je even weer op te laden, te verbinden met de natuur, met vrijheid, met de ander, en met datgene wat je écht wilt en je gelukkig maakt? Hoe mooi zal het zijn als dat cadeau een 3-daagse reis naar het fantastisch mooie Waddeneiland Terschelling zal zijn?

met Lenthe op pad Terschelling

Deze volledig verzorgde dagen wordt gehouden op ‘t magische eiland Terschelling, een retraite vol met reflectie over 2021 en verlangen naar 2022. We maken tijdens deze dagen veel gebruik van de natuur en onze creativiteit en lichaamsbeweging. 

groep

Hoe ziet de reis eruit?

Bij aankomst:

Ik sta je, met een warm welkom, op te wachten in de haven van West-Terschelling. We beginnen met een heerlijke fietstocht, we passen ons aan, aan de groep zodat een ieder op een fijn tempo mee kan fietsen. Deze fietstocht brengt ons langs de mooiste plekjes van het eiland. Tijdens de fietstocht zal ik je meenemen door verschillende bewustwordingsoefeningen, die jou inzichten en bewustwording geven. We maken, ergens in de natuur, kennis met elkaar op een leuke creatieve manier. De eerste avond, eten we net als alle andere avonden een uitgebreide maaltijd van de chef. Bijzonder: deze chef heeft de afgelopen jaren op diverse cruiseschepen gewerkt, en is nu gestrand op Terschelling. ‘s Avonds zal er een vaste eilandbewoner, die jaren als vogelwachter heeft gewerkt, ons alles vertellen over het eiland en de bijzondere natuur. 

Met Lenthe op pad Terschelling

De dagen erna:

Elke ochtend is er de mogelijkheid om mee te doen aan yoga. Op één van de ochtenden gaan we naar het magische moment van de dag……. De zonsopkomst in stilte aan het Wad. Waar ons een schouwspel van kleuren, vogels, wolken, zon, water en wind op ons zit te wachten. Verder staat het programma vooral in het teken van wandelen, dans, creativiteit, bewustwordingsoefeningen, goede gesprekken en ademtechnieken. 

We kijken daarnaast ook naar:

 • Wat heeft 2021 ons gebracht?
 • Wat nemen we mee naar 2022?
 • Wat laten we achter?
 • Hoe ziet het verlangen naar 2022 eruit?
 • Waar dromen we over?
 • Wat wensen we voor onszelf?
Vrij & blij retraite Terschelling

Krijg jij een enthousiast gevoel als je bovenstaande leest? 

Heb jij de gedachte Wauw!!, dit is écht iets voor mij…. 

Samen met gelijkgestemde vrouwen, onze krachten bundelen, het voeren van mooie gesprekken en onwijs genieten van de natuur en alles wat deze vier daagse reis te bieden heeft.  

Trek dan de stoute schoenen aan en gooi de trossen los. Dan neem ik jou graag mee op reis een ‘bijzondere’ reis met net dat beetje meer. Drie dagen even uit de sleur van alle dag, niets moet, alle tijd om stil te staan bij dat wat er is. 

Zeg jij Ja, ik ga mee met ‘Stilstaan & Vooruitkijken met Lenthe op Terschelling. 

Ik investeer* in mijzelf en bepaal zelf de waarde die ik er voor wil betalen** 

Investering in jezelf: 

€299* p.p. op basis van een gedeelde kamer met 1 persoonsbed met douche en toilet, de kamers zijn ruim van opzet

€384p.p. op basis van een 1 persoonskamer met douche en toilet 

** Waardebepaling Achteraf.

De kosten voor jou als particulier bestaan uit twee delen. Het eerste deel betaal je vooraf (investering in jezelf). Dat is een vast bedrag voor het hele arrangement. Het tweede deel bepaal jij zelf op de laatste dag van de retraite. En dat bedrag is vertrouwelijk. Dat deel heet Waardebepaling Achteraf. En wordt achteraf aan jou gefactureerd. 

De prijs die wordt gevraagd voor deze retraite is de kostprijs, in deze prijs zit het eten, drinken, huur van de zaal bij de accommodatie, gedeelde of 1 persoonskamer, programma en de yogalessen die worden gegeven door Willy de Jong. Het verschil tussen een gedeelde kamer is groot, omdat de voorkeur uitgaat naar het delen van de kamers. Dit om een ieder de mogelijkheid te geven om mee te kunnen ook met een kleine beurs.

yoga liggen

 

De yin – yoga wordt gegeven door Willy de Jong, zij geeft al jaren yoga op Terschelling.

 

yoga zitten
dansen op het strand

 

Belangrijk in dit weekend is:

Niets moet Alles mag!

kring stoelen adem

Waar verblijven wij:

Wij verblijven deze 4 dagen bij de, Folkshegeskoalle Schylgeralân te Hoorn. Hier wordt achterrrrlijk lekker voor ons gekookt. Het is een heerlijke locatie in de bossen en binnen een paar minuten fiets je naar het Wad of naar het Noordzeestrand. 

volkshogeschool
Met Lenthe op pad Terschelling

De laatste dag fietsen we gezamenlijk terug naar de haven, waar we nog even een paar mooie uitzichtpunten gaan beklimmen en ons te goed doen aan alles wat het eiland te bieden heeft. Om 15:00 uur ben je terug in de haven van West en is er nog ruimte om even gezellig het stadje in te lopen voor evt. leuke aankopen of versnaperingen.

Dan is het tijd om afscheid te nemen en ons eigen pad te volgen en vol vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet met:

 • Nieuwe inzichten
 • Positiviteit
 • Nieuwe energie
 • Inspiratie
 • Toepasbare oefeningen om meer rust, ontspanning en blijdschap in je leven te ervaren
 • Mooie herinneringen
 • Nieuwe contacten 
vrouwencirkel

Inclusief:

 • Het programma
 • 2x Ontbijt
 • 3x Lunchpakket
 • 2x Gezonde 3 gangen maaltijd 
 • Fruit
 • Overnachtingen
 • handdoeken en beddengoed

Exclusief:

 • Vervoer van en naar Harlingen
 • Bootticket
 • Fietshuur *
 • Eventuele persoonlijke uitgaven
 • Annulerings / reis-verzekering 

*Dit is incl. bagagevervoer. De bagage wordt zowel gebracht als gehaald. Zodat u bij vertrek de bagage weer in de haven kunt ophalen en de boot kunt nemen naar de vaste wal.

 • Groepsgrootte:

  Maximaal 8 personen & minimaal 6 personen

 • Data: 

   11 – 13 februari 2021

 • Jouw investering: 

€299* p.p. op basis van een gedeelde kamer met 1         persoonsbed met douche en toilet

 €384*  p.p. op basis van een 1 persoonskamer met douche en toilet

** Waardebepaling Achteraf.

De kosten voor jou als particulier bestaan uit twee delen. Het eerste deel betaal je vooraf. Dat is een vast bedrag voor het hele arrangement. Het tweede deel bepaal jij zelf op de laatste dag van de retraite. En dat bedrag is vertrouwelijk. Dat deel heet Waardebepaling Achteraf. En wordt achteraf aan jou gefactureerd. 

De prijs die wordt gevraagd voor deze retraite is de kostprijs, in deze prijs zit het eten, drinken, huur van de zaal bij de accommodatie, gedeelde of 1 persoonskamer, programma en de yogalessen die worden gegeven door Willy de Jong. Het verschil tussen een gedeelde kamer is groot, omdat de voorkeur uitgaat naar het delen van de kamers. Dit om een ieder de mogelijkheid te geven om mee te kunnen ook met een kleine beurs.

 • Prijzen voor bedrijven: op aanvraag 
adem in de natuur

Extra mogelijkheden, omdat je toch al op het eiland bent zijn:

 • Een extra coach dag(deel) met mij op het eiland, direct na de retraite. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze dag in te vullen en wordt als zeer waardevol ervaren. 
 • Een Mindful wandeling met aarding op het Wad. Om alles nog even extra te laten bezinken, te verankeren en te laten Zijn. 
 • Het eilandgevoel verder ontdekken, ik neem je mee op avontuur. 
 • Vraag naar de mogelijkheden 

                     

foto vliegen

De reis:

Voor vertrek krijg je handige tips over de reis ernaar toe en andere bruikbare tips. Daarnaast kunnen we evt. een tijdelijke  groepsapp aanmaken zodat evt. carpoolen of andere afspraken mogelijk gemaakt kunnen worden. 

Reis je graag met de trein. Het station, Harlingen-Haven, is op 5 min. wandelen van de bootterminal. Vanaf het station kun je de haven reeds zien liggen.

Meer info over het eiland en het reizen kijk dan even op: https://mariekevanlenthe.nl/terschelling/

Met lenthe op pad terschelling

TIP: De cursus kan worden gebruikt als onderdeel van beleid ‘duurzame inzetbaarheid’ en daarom worden vergoed door je werkgever en/of check in je CAO of er budget is gereserveerd voor een coachtraject.

Als ZZP-ers/ondernemer/particulier zijn de kosten van een coachtraject mogelijk aftrekbaar van de belasting. Kijk voor informatie op de site van de belastingdienst of neem contact op met je belastingadviseur.

Gaat het bij jou kriebelen, na het lezen van het bovenstaande? Denk jij Wauw…. dat is écht iets voor mij..

Gooi dan de trossen los en vaar het water over, geniet, beweeg, ervaar, en laat je inspireren.

Heb je nog vragen of wil je graag boeken neem dan contact met ons op. 

E-mail: info@mariekevanlenthe.nl
Tel.nr.: 06 27210452 of 06 11919268

Wie weet zien wij jou op het mooie waddeneiland Terschelling.

Liefs Gaia & Marieke