Vrij & Blij retraite en coaching Terschelling
voor meer
energie, rust, (her)ontdekking van je dromen en (werk)plezier.

Zet 3 dagen lang je mind op ‘off’
en
jezelf op één
en
ontdek wat jij écht belangrijk vindt!

13 - 15 maart 2020 VOL!
29 juni - 1 juli (vol)
9 - 11 oktober (3 plekken vrij)
6 - 9 november
Vrij & Blij op Terschelling stopt niet als die afgelopen is!

9 – 11 oktober,  zijn 3 heerlijk verzorgde dagen waar slechts ruimte is voor 5 personen zodat er voldoende tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht. 

Deze dagen verblijven wij in de Folkshegeskoalle te Hoorn. 

Kost: € 457,00 p.p. 

6 – 9 november, zijn 4 heerlijk verzorgde dagen waar slechts ruimte is voor 7 personen, wij hebben een extra dag waardoor er voldoende tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht en meer.

Kosten: € 447,00 p.p.
 

Prijzen voor bedrijven op aanvraag.

 

Vrij & blij retraite Terschelling

Vrij & Blij zijn heerlijke dagen volledig verzorgd op Terschelling inclusief:

✅ Wandelen met inzichten, waarbij we ons laten voeden door de natuur 

✅ Genieten van de zonsopkomst aan het Wad in stilte met aansluitend een meditatie

✅ Ademoefeningen die jou helpen om stilte in jezelf te ervaren 

✅ Eerste stappen van de methode beter ademen®

✅ individuele coachgesprekken

✅ Journaling

✅ Inspirerende bewustwordingsoefeningen

✅ Nieuwe contacten

✅ Alle maaltijden ( de maaltijden zijn vers en waar mogelijk biologisch)

✅ Water, thee en koffie bij accommodatie

✅ Bedlinnen en handdoeken aanwezig

✅ Toeristenbelasting

✅ bagagevervoer van haven naar accommodatie 

Dompel jezelf onder in de Vrij & Blij waar rust, ontspanning, inzichten en ZIJN op 1 staat! 

Er zijn slechts een aantal plekjes voor deze bijzondere journey. Daardoor is extra persoonlijke aandacht mogelijk.

Resultaat:

Na Terschelling weet je hoe je meer energie, rust, blijdschap en ontspanning kunt creëren in je leven en duidelijk en visueel hebt wie je wilt zijn en wat je wilt!

Als holistisch leefstijl- en wandelcoach, coach ik op een manier die bij jou past en stel ik duidelijke inzicht vragen die jou letterlijk en figuurlijk in beweging zetten. Ik richt mij op de mens in zijn geheel en kijk naar alle factoren (lichaam, geest, emotie en energie) die van invloed kunnen zijn op jouw leven. Daarnaast ben ik in de afrondende face van de opleiding tot ademcoach. Met deze mooie ademoefeningen, die makkelijk te integreren zijn in je dagelijkse leven, kan ik jou laten ervaren hoe snel je hiermee kunt ontspannen, je nieuwe energie krijgt en heerlijk tot rust komt. Hierdoor ontstaat er ruimte voor de dingen waar het werkelijk om gaat. 

Vrij en blij retraite Terschelling

“Dat wat je niet kunt aanraken. 

Maar wel kunt voelen. 

Daar zit al het goud”

Tibor Olgers

Vrij en blij retraite Terschelling

9 – 11 oktober wordt gehouden bij de,  Folkshegeskoalle Schylgeralân te Hoorn. Hier wordt achterrrrlijk lekker voor ons gekookt. Het is een heerlijke locatie in de bossen en binnen een paar minuten fiets je naar het Wad of naar het Noord zeestrand.

Vrij & Blij retraite op Terschelling

6 – 9 november wordt gehouden in ‘De Skuorre’. Dit is een gezellig appartement voor 10 personen en gebouwd in het oorspronkelijke hooivak van de boerderij. Het is een ruim opgezet appartement, waar voldoende ruimte is om je even terug te trekken.  

 

Vrij & blij retraite Terschelling

Stap aan boord en gooi de trossen los en kom na 3 dagen terug met:

 • Vernieuwde energie 
 • Meer bewustwording en inzichten
 • Toepasbare oefeningen om meer rust, ontspanning en blijdschap in je leven te creëren en te ervaren
 • Persoonlijk Vrij & Blij bord
 • Meer vertrouwen
 • Meer focus 
 • Mooi herinneringen
Vrij en blij coaching terschelling

Vrij & Blij stopt niet als die afgelopen is!

Met lenthe op pad terschelling

In de drie maanden na Terschelling hebben we nog twee coachgesprekken om je verder te helpen met het zetten van concrete stappen.

 

Met Lenthe op pad Terschelling

Vrij & Blij is

Exclusief:

 • Vervoer van en naar Harlingen
 • Bootticket
 • Fietshuur
 • Eventuele persoonlijke uitgaven
 • Annulerings / reisverzekering
Vrij & blij retraite Terschelling

De investering in jezelf:

Prijzen voor 9 – 11 oktober 2020

standaard eenpersoonskamer : 

€ 457,00 p.p. 

standaard tweepersoonskamer: 

€ 437,00 p.p.

✅ Eigen kamer met douch en toilet

✅ excl. alcoholische drankjes

 

 Prijzen voor bedrijven op aanvraag.

Er zijn maar een paar plekjes dus wacht niet te lang met boeken.

 • De investering in jezelf:

Prijzen voor 6 – 9 november 2020

eenpersoonsbed gedeelde kamer: 

€ 447,00 p.p. 

extra: 

✅ Stilte wandeling in de ongerepte natuur van Terschelling

✅ Drankjes

✅ Mogelijkheid om mee te helpen in de keuken

✅ Tussendoortjes bij de thee/koffie

✅ Fruit

 ✅ Verschillende massages, deze kunt u zelf boeken en is op loopafstand

 

 Prijzen voor bedrijven op aanvraag.

Er zijn maar een paar plekjes dus wacht niet te lang met boeken.

Review Annemiek

Ik raad jullie allemaal de Vrij en Blij op Terschelling aan. Een mooi en gevarieerd programma op een mooie locatie. Een weekend vol mooie natuur🌳, meditaties, inzichten, wandelingen, de zonsopkomst🌞, gezelligheid en lekker eten. Voor mij was dit weekend vooral kijken waar ik nu sta in mijn leven en hoe ga ik verder. Ik ben een rustiger mens geworden. Dit ga ik volhouden! Ik gun het iedereen!

Review Suzan

Wat een geweldig fijne en mooie herinneringen heb ik aan dit retreat weekend gehad in Terschelling in maart dit jaar, nog net voor de Corona-restricties plaats vonden🙏 Right time, right place, right moment, right person. Marieke van Lenthe is een pro in haar werk als coach maar vooral ook mens met veel humor. Ik ben zeer dankbaar dat ik mee heb mogen en kunnen doen met haar retreat en ik raad het iedereen aan eens tijd te nemen voor jezelf. Even onthaasten en even weg te zijn van het vaste land, de hectiek, telefoon etc. Je batterij wordt letterlijk opladen en gereset want zo voelde het voor mij. Loved it!! Ik zit vol energie ondanks de hele Corona toestand, vol met ideeën en plannen want ik zie kansen in plaats van angsten, want die ben ik na nog een geweldige praatsessie met Marieke onlangs na Terschelling een plek aan het geven in de kast met de bedoeling ze hier niet meer uit te laten komen. Het belemmert aan alle kanten mijn leven en ik wil vrij zijn, letterlijk en figuurlijk. Het was een speciale en bijzondere ervaring met mijn mede deelneemsters die ik ook dankbaar ben doordat ze hun ervaringen en inzichten in het leven wilde delen. De schoonheid van de natuur en de prachtige sterrenhemel op Terschelling is magisch! Dank lieve Marieke, je bent een topper!!! Dit retreatweekend is niet in geld uit te drukken en een van de beste investering voor het leven. Zeker tot ziens.😘

Review Eeltje

Bedankt Marieke voor het leerzame weekend. Heb super genoten van de dingen die we hebben gedaan.

Review Marielle

Lieve Marieke, Heel erg bedankt voor dit mooie weekend op dit bijzondere eiland. Ik heb enorm genoten en nieuwe inzichten opgedaan!
Een bredere horizon is ontstaan.
Dank voor je persoonlijke en warme benadering.

Vrij & blij retraite Terschelling

Review Petra

Lieve Marieke, Ik vind het geweldig wat jij doet met mensen en ik ga met een zeer relaxed gevoel naar huis en zal er alles aan doen om deze ervaring in mijn leven toe te passen en voortzetten, Vrij en Blij! Dikke 😘 en dank voor alle inzichten en de emoties die je van mij moest doorstaan. Je heb veel los gemaakt en ik heb veel op scherp gezet om mee aan de slag te gaan. We spreken elkaar. Tot ziens! Liefs Petra

Review Danielle

Na het lezen van de Vrij & Blij werd ik enthousiast en heb me opgegeven voor een weekend op Terschelling. Er was snel een klik met de andere deelnemers, dat is het voordeel van een kleine groep gelijkgestemden. Na de eerste ademhaling oefeningen merkte ik al verschil in mijn gemoedstoestand, ik werd rustiger en dat heb ik nog steeds. Als ik nu merk dat mijn hartslag omhoog gaat of het stressniveau stijgt, ga ik bewust adem halen en merk dat ik snel weer tot mezelf kom. Heel fijn!! Ook de inzichten die ik gekregen heb zullen mij helpen om mijn doelen te bereiken. Bewust dankbaar zijn voor dagelijkse dingen, misschien vanzelfsprekend maar sta er eens bij stil. Retraite is een investering in jezelf. Doen! Ik kijk terug op een mooi weekend, dankjewel voor deze ervaring.

Review Bianca

Wat mij zo aansprak aan de Vrij en Blij retraite is de combinatie van de prachtige natuur op het eiland en het praktische programma. Niks zweverigs aan, maar met de heerlijk nuchtere en warme begeleiding van Marieke juist een beleving om niet te vergeten. Echt tot rust komen, tijd voor jezelf en mooie nieuwe inzichten. Voor mij persoonlijk was het hoogtepunt de zonsopgang op het wad, ontroerend mooi. En de diverse ademhalingsoefeningen met meditatie. Bedankt Marieke, je bent een topper.

TIP: De cursus kan worden gebruikt als onderdeel van beleid ‘duurzame inzetbaarheid’ en daarom worden vergoed door je werkgever en/of check in je CAO of er budget is gereserveerd voor een coachtraject.

Als ZZP-ers/ondernemer/particulier zijn de kosten van een coachtraject mogelijk aftrekbaar van de belasting. Kijk voor informatie op de site van de belastingdienst of neem contact op met je belastingadviseur.

 

Gaat het bij jou kriebelen, na het lezen van het bovenstaande, wil je al heel lang een paar dagen uit de hectiek van alle dag. Echt is tijd voor jezelf en te ontdekken wat je echt graag wilt. Wacht dan niet langer en neem alvast deze eerste concrete stap en boek deze 3 dagen Vrij & Blij op Terschelling.

Heb je vragen of wil je boeken stuur een bericht of bellen mag natuurlijk ook. 

E-mail: info@mariekevanlenthe.nl
Tel.nr.: 06 27210452

Wil jij weten hoe je makkelijk naar Terschelling kunt reizen en waarom ik voor Terschelling kies. Klik dan op deze link https://mariekevanlenthe.nl/terschelling/

Wie weet zie ik jou op Terschelling ware magic happens.

Liefs Marieke

Sluit Menu