Vrij & Blij retraite en coaching Terschelling
voor meer
energie, rust, (her)ontdekking van je dromen en (werk)plezier.

13 - 15 maart 2020
nog 2 plekken vrij!

Vrij & Blij Terschelling
stopt niet als
die afgelopen is!

Zet 3 dagen lang je mind op ‘off’
en
jezelf op één
en
ontdek wat jij écht belangrijk vindt!

Stel jij jezelf wel eens deze vragen:

 • Wat wil ik nou eigenlijk echt en wat zijn mijn verlangens en wensen?
 • Hoe krijg ik meer balans in mijn leven?
 • Hoe creëer ik minder stress en meer rust en energie in mijn leven?
 • Hoe vaak voel ik nog blijdschap en vreugde in mijn leven? 

Vragen waar je vaak niet te lang bij stil staat want het alledaagse leven slokt je aandacht op. En je denkt, ‘ach dat komt later wel’, als ik meer tijd heb’.

Maar waarom niet nu!

Gun jezelf deze inspirerende reis en boek deze volledig verzorgde drie dagen van 13 – 15 maart en ik ga als holistisch leefstijl- en wandelcoach, samen met jou aan de slag, om te kijken hoe jij meer rust, positiviteit, (werk)plezier en meer van dat wat jij wilt in jouw leven kunt creëren en behouden.

Je wordt volledig ontzorgd. Je krijgt gezond en lekker eten, een schoon bed en dit alles op een prachtige locatie en op een geweldig eiland, waar de natuur, de stilte en de rust nog ruimschoots aanwezig is.  

·      

Deze 3 heerlijk verzorgde dagen waar slechts ruimte is voor 4 personen zodat er voldoende tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht. 

Kost: € 327,00 p.p. 

Boek je voor 21 februari krijg je 10% korting

 

Vrij & blij coaching Terschelling

Vrij & Blij is drie dagen volledig verzorgd op Terschelling inclusief:

✅ Wandelen met inzichten, waarbij we ons laten voeden door de natuur 

✅ Genieten van de zonsopkomst aan het Wad in stilte met aansluitend een meditatie

✅ Ademoefeningen die jou helpen om stilte in jezelf te ervaren 

✅ individuele coachgesprekken

✅ Journaling

✅ Inspirerende oefeningen

✅ Nieuwe contacten

✅ Eigen kamer met badkamer

✅ Bedlinnen en handdoeken

✅ Alle maaltijden ( de maaltijden zijn vers en waar mogelijk biologisch)

✅ Water, thee en koffie bij accommodatie

✅ Koffie/thee bij kennismaking en afscheid in een leuke strandtent

✅ Toeristenbelasting

Dompel jezelf op 13 -15 maart onder in een weekend bij de Vrij & Blij waar rust, ontspanning, inzichten en ZIJN op 1 staat! 

Er zijn slechts 4 plekjes voor deze bijzondere journey. Daardoor is extra persoonlijke aandacht mogelijk.

Resultaat:

Na Terschelling weet je hoe je meer energie, rust, blijdschap en ontspanning kunt creëren in je leven en duidelijk en visueel hebt wie je wilt zijn en wat je wilt!

Als holistisch leefstijl- en wandelcoach, coach ik op een manier die bij jou past en stel ik duidelijke inzicht vragen die jou letterlijk en figuurlijk in beweging zetten. Ik richt mij op de mens in zijn geheel en kijk naar alle factoren (lichaam, geest, emotie en energie) die van invloed kunnen zijn op jouw leven. Daarnaast ben ik in de afrondende face van de opleiding tot ademcoach. Met deze mooie ademoefeningen, die makkelijk te integreren zijn in je dagelijkse leven, kan ik jou laten ervaren hoe snel je hiermee kunt ontspannen, je nieuwe energie krijgt en heerlijk tot rust komt. Hierdoor ontstaat er ruimte voor de dingen waar het werkelijk om gaat. 

Vrij en blij retraite Terschelling

“Dat wat je niet kunt aanraken. 

Maar wel kunt voelen. 

Daar zit al het goud”

Tibor Olgers

Vrij en blij retraite Terschelling

Deze 3 dagen worden gehouden bij de,  Folkshegeskoalle Schylgeralân te Hoorn. Een heerlijke locatie in de bossen en binnen een paar minuten fiets je naar het Wad of naar het Noord zeestrand.

Stap aan boord en gooi de trossen los en kom na 3 dagen terug met:

 • Vernieuwde energie 
 • Meer bewustwording en inzichten
 • Toepasbare oefeningen om meer rust, ontspanning en blijdschap in je leven te ervaren
 • Persoonlijk Vrij & Blij bord
 • Meer vertrouwen
 • Meer focus 
 • Mooi herinneringen
Vrij en blij coaching terschelling

Vrij & Blij stopt niet als die afgelopen is!

Met lenthe op pad terschelling

In de drie maanden na Terschelling hebben we nog twee coachgesprekken om je verder te helpen met het zetten van concrete stappen.

 

Met Lenthe op pad Terschelling

Vrij & Blij is

Exclusief:

 • Vervoer van en naar Harlingen
 • Bootticket
 • Fietshuur
 • Eventuele persoonlijke uitgaven
 • Alcoholische drankjes
 • Annulerings / reisverzekering
Vrij & blij coaching Terschelling

De investering in jezelf:

standaard eenpersoonskamer: 

€ 327,00 p.p. 

standaard tweepersoonskamer: 

€ 277,00 p.p. 

Er zijn maar een paar plekjes dus wacht niet te lang met boeken.

 

Review Annemiek

Ik raad jullie allemaal de Vrij en Blij op Terschelling aan. Een mooi en gevarieerd programma op een mooie locatie. Een weekend vol mooie natuur🌳, meditaties, inzichten, wandelingen, de zonsopkomst🌞, gezelligheid en lekker eten. Voor mij was dit weekend vooral kijken waar ik nu sta in mijn leven en hoe ga ik verder. Ik ben een rustiger mens geworden. Dit ga ik volhouden! Ik gun het iedereen!

Review Eeltje

Bedankt Marieke voor het leerzame weekend. Heb super genoten van de dingen die we hebben gedaan.

Review Danielle

Na het lezen van de Vrij & Blij werd ik enthousiast en heb me opgegeven voor een weekend op Terschelling. Er was snel een klik met de andere deelnemers, dat is het voordeel van een kleine groep gelijkgestemden. Na de eerste ademhaling oefeningen merkte ik al verschil in mijn gemoedstoestand, ik werd rustiger en dat heb ik nog steeds. Als ik nu merk dat mijn hartslag omhoog gaat of het stressniveau stijgt, ga ik bewust adem halen en merk dat ik snel weer tot mezelf kom. Heel fijn!! Ook de inzichten die ik gekregen heb zullen mij helpen om mijn doelen te bereiken. Bewust dankbaar zijn voor dagelijkse dingen, misschien vanzelfsprekend maar sta er eens bij stil. Retraite is een investering in jezelf. Doen! Ik kijk terug op een mooi weekend, dankjewel voor deze ervaring.

TIP: De cursus kan worden gebruikt als onderdeel van beleid ‘duurzame inzetbaarheid’ en daarom worden vergoed door je werkgever en/of check in je CAO of er budget is gereserveerd voor een coachtraject.

Als ZZP-ers/ondernemer/particulier zijn de kosten van een coachtraject mogelijk aftrekbaar van de belasting. Kijk voor informatie op de site van de belastingdienst of neem contact op met je belastingadviseur.

https://mariekevanlenthe.nl/terschelling/Gaat het bij jou kriebelen, na het lezen van het bovenstaande, wil je al heel lang een paar dagen uit de hectiek van alle dag. Echt is tijd voor jezelf en te ontdekken wat je echt graag wilt. Wacht dan niet langer en neem alvast deze eerste concrete stap en boek deze 3 dagen Vrij & Blij op Terschelling.

Heb je vragen of wil je boeken stuur een bericht of bellen mag natuurlijk ook. 

E-mail: info@mariekevanlenthe.nl
Tel.nr.: 06 27210452

Wil jij weten hoe je makkelijk naar Terschelling kunt reizen en waarom ik voor Terschelling kies. Klik dan op deze link https://mariekevanlenthe.nl/terschelling/

Wie weet zie ik jou op Terschelling ware magic happens.

Liefs Marieke

Sluit Menu