Workshop

Dromen Zichtbaar Maken

Hoe vaak check jij je dromen?

dromen zichtbaar maken

Toekomstdromen….. Wie heeft ze niet?

We hebben ze allemaal, maar vaak verdwijnen ze naar de achtergrond als je het druk hebt. Ooit waren ze zo duidelijk, zo mooi en zo groots. Hoe is het nu met die mooie dromen? Zijn ze er nog of zijn ze al aan het vervagen? 

dromen zichtbaar maken

Kleine en/of grote dromen…

Iedereen heeft zo zijn kleine of grote dromen. Dit kunnen dromen zijn die over de toekomst gaan. Het schrijven van een boek, het hebben van een eigen bedrijf of het vinden van die geweldige mooie baan. Maar het kan ook iets zijn wat je nu graag wilt veranderen in je leven. Meer energie, gewoon is wat meer tijd voor jezelf of eindelijk is dat weekendje weg, samen met je vriendinnen, die je toch al te weinig spreekt. Maar het lijkt alsof je deze dromen ergens hebt verstopt en denkt “Ach dat komt later wel”, straks als ik meer tijd heb” 

Het wegstoppen van je dromen heeft vaak te maken met het feit dat je meer verantwoordelijkheid hebt gekregen in het leven. Je baan die je combineert met de zorg voor je gezin en misschien dat je ouders nu meer zorg nodig zijn. Het gevoel dat je  steeds meer van alles moet, waardoor je ’s avonds vaak te moe bent om nog iets leuks te doen. Dit alles zorgt voor een groot deel voor dat er geen tijd meer is voor je dromen.

Dromen zichtbaar maken

Stel jezelf is de vraag….

Wat zijn jouw behoeften, verlangens en wensen.

In deze workshop gaan we op ontdekkingsreis naar de dromen van nu door de tijd te nemen om stil te staan bij jezelf.

 

workshop dromen zichtbaar maken

De workshop

In deze workshop start je met een groot blanco vel. We nemen de tijd om rustig te kijken waar jij blij van wordt en wat je graag anders zou willen zien in jouw leven. Als dit helder is ga je creatief aan de slag om jouw dromen visueel te maken.

Een droombord is een collage van de dingen die je wilt doen of je wensen en dromen die je wilt realiseren. Je staat op die  manier doelbewust stil bij wat je wilt in je leven.  

 

 

Ik geloof dat iedereen z’n eigen leven voor een deel kan creëren. Dit betekent dat je zélf (vanuit je eigen kracht en energie ) vorm kunt geven aan je leven en bepaalt hoe je daarin van waarde wilt zijn. Niet dat anderen om je heen dit bepalen. Want hoe dichter jij bij jezelf kunt blijven in je leven, hoe meer je gaat stralen en dat aantrekt wat jij graag wilt. En daar profiteren de mensen om je heen ook van! 

Je creëert niet de dag, maar je creëert jezelf in de dag.

workshop dromen zichtbaar maken

Ben druk bezig om deze website helemaal gereed te maken. 

Mijn excuses dat deze nog niet helemaal compleet is.

Mocht je vragen hebben stel ze gerust.